Boekhouder gezocht?

Boekhouder gezocht in Gent, meer bepaald in Gentbrugge? Dan bied ik je graag mijn diensten én deskundigheid aan. Woon je wat verder? Geen probleem, we leven in een digitale wereld!

Boekhouder gezocht in je buurt?

Ben je op zoek naar een boekhouder, niet ver van je zaak of je vzw? Dan stelt De Cijferraad, alias Simon Janssens, zich kandidaat. Ik verzorg je boekhouding van a tot z, begeleid je onderneming, analyseer je cijfers en zorg ervoor dat je aan alle wettelijke en fiscale verplichtingen voldoet.
Dit alles kan ik voor jou betekenen.

  • Ik houd je boekhouding periodiek bij en zorg voor de maandelijkse of kwartaalaangiftes, volledig volgens de wettelijke verplichtingen.
  • Daarnaast help ik je bij het opstellen van de balans, resultatenrekening en jaarrekening in zijn wettelijke vorm.
  • Ik maak ook winstberekeningen en stel tussentijdse rapporteringen op, zowel met het oog op het interne beleid en de financiële instellingen, als je eigen fiscale situatie.

Ook zelfstandige freelancers meer dan welkom

Ben je een kleine zelfstandige freelancer en verzorg je liever zelf je boekhouding? Ook dan kan je bij mij terecht voor alle mogelijke bijstand, ondersteuning en advies, zoals startersadvies. Ik kan je helpen bij:

  • de keuze van de juiste vennootschapsvorm,
  • het oprichten van je vennootschap,
  • de wijziging van je statuten,
  • een eventuele overname en vereffening,
  • je investerings- en fiscaal beleid.
Boekhouder gezocht in Gent? Correct en eerlijk? De Cijferraad
Boekhouder gezocht in Gent? Correct en eerlijk? De Cijferraad

Betrokken en eerlijke boekhouder gezocht?

Wie met mij in zee gaat, kan op de beide oren slapen. Ik help je met gedetailleerde adviezen op maat die volledig beantwoorden aan jouw verwachtingen. Wil je dat ik me beperk tot het invoeren van de facturen, de btw-kwartaalaangifte, jaarrekening en kerncijfers? Of wil je dat ik anticipeer op de toekomst en je help bij je bedrijfsstrategie?


In beide gevallen heb je je boekhouder gevonden! Een boekhouder die een nauwe en vlotte samenwerking vooropstelt, gestoeld op eerlijkheid en correctheid.
Een plus? Zoals je weet zijn boekhoudkosten 100% fiscaal aftrekbaar als beroepskosten.

Kom even langs voor een vrijblijvend gesprek

Boekhouder gezocht? Die heb je volgens mij gevonden! Neem gerust even contact met me op. Ik leer jou kennen en jij leert mij kennen. Samen voelen we aan of er een klik is. En als die er is, dan gaan we verder. Graag!

Simon Janssens
Erkend boekhouder-fiscalist BIBF