Boekhouder gezocht?

Een tijd geleden hielp C’bon me met onderstaande tekst.
Die is nog altijd van toepassing, maar met spijt in het hart moet ik vandaag zeggen:

“Sorry, maar we nemen voorlopig geen nieuwe klanten aan”.

We zitten tot over de oren in het werk, werken van deadline naar deadline en spartelen om het hoofd boven water te houden. Het is even genoeg.

Maar we blijven positief en hopelijk kunnen we de bovenstaande boodschap snel weer verwijderen!

Boekhouder gezocht, meer bepaald in Gent? Dan bied ik je graag onze diensten én deskundigheid aan. Woon je wat verder? Geen probleem, we leven in een digitale wereld!


Boekhouder gezocht voor onderneming of vzw?

Wij hebben een creatief hart! Artistiek of kunstzinnig bezig? Sociaal bewogen? Nood aan subsidieopvolging? Of gewoon ondernemend? Wij luisteren, zoeken een klik, een twinkeling in de ogen.
Eenmaal de link er is, zorgen wij dat je aan alle fiscale verplichtingen voldoet.

Dit alles kunnen wij voor jou betekenen:

  • We houden je boekhouding periodiek bij en zorgen voor de maandelijkse of kwartaalaangiftes, volledig volgens de wettelijke verplichtingen.
  • Daarnaast helpen wij je bij het opstellen van de balans, resultatenrekening en jaarrekening in zijn wettelijke vorm.
  • We maken ook winstberekeningen en stellen tussentijdse rapporteringen op, zowel met het oog op het interne beleid en de financiële instellingen, als je eigen fiscale situatie.

Ook zelfstandige freelancers meer dan welkom

Ben je een kleine zelfstandige freelancer en verzorg je liever zelf je boekhouding? Ook dan kan je bij ons terecht voor alle mogelijke bijstand, ondersteuning en advies, zoals startersadvies.

Wij helpen je bij:

  • de keuze van de juiste vennootschapsvorm,
  • het oprichten van je vennootschap,
  • de wijziging van je statuten,
  • een eventuele overname en vereffening,
  • je investerings- en fiscaal beleid.

Betrokken en eerlijke boekhouder gezocht?

Wie met ons in zee gaat, kan op de beide oren slapen. We helpen je met gedetailleerde adviezen op maat die volledig beantwoorden aan jouw verwachtingen. Wil je dat we ons beperken tot het invoeren van de facturen, de btw-kwartaalaangifte, jaarrekening en kerncijfers? Of wil je dat we anticiperen op de toekomst en je helpen bij je bedrijfsstrategie?


In beide gevallen heb je je boekhouder gevonden! Een boekhouder die een nauwe en vlotte samenwerking vooropstelt, gestoeld op eerlijkheid en correctheid.

Kom even langs voor een vrijblijvend gesprek

Boekhouder gezocht? Die heb je volgens mij gevonden! Neem gerust even contact met ons op. Wij leren jou kennen en jij leert ons kennen. Samen voelen we aan of er een klik is. En als die er is, dan gaan we verder. Graag!

Simon Janssens
Fiscaal Accountant ITAA

Boekhouder gezocht? In Gent? De Cijferraad!